JØRGEN DAHL MOE

JØRGEN DAHL MOE

VELKOMMEN HJEM JØRGEN!

Hele byen heiet på Jørgen Dahl Moe i «The Voice» i fjor og til sommeren kommer han endelig hjem for å ha konsert på Fjordfesten.

Endelig får hjemmepublikum oppleve det man fikk oppleve på skjermen i fjor på en festivalscene. Jørgen Dahl Moe skal gjøre sine første egne konserter, nesten et år etter finaleseieren i The Voice. Med seg tar han først og fremst med seg egen musikk. Både gamle, nye og låter ingen har hørt før. Men også noe fra The Voice, og hvem vet, kanskje finner han frem en gammel klassiker og putter den i ny drakt? I tillegg har han med seg sitt fantastiske band, dette blir en konsert du ikke vil gå glipp av! Kanskje har han til og med en gjest med seg? Stemmeprakt, tilstedeværelse, god stemning, fantastiske musikere er oppskriften på en bra start på kvelden.

Før vi åpner portene til festivalscenen i august har Jørgen noen travle måneder foran seg. I løpet av dager solgte han ut konserten på Parkteateret scene i Oslo og snart er også ekstra konserten utsolgt. Deretter venter Trondheim og flere låtslipp som kommer utover våren, så her er det bare å glede seg!