MARIA MENA

MARIA MENA

Endelig kommer Maria tilbake til Fjordfesten! Vente tiden har vært lang men nå, 10 år etter hun besøkte oss sist kommer hun tilbake til scenen i Badeparken.

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjertet og er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper. Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske.

 2023 blir et travelt år for Maria Mena, ikke bare skal hun turnere, hun debuterer også som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg til dette kommer nytt album med tittelen ‘And then came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den.

Hun har gjennom en årrekke befestet sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister og til sommeren tar Maria Mena med seg bandet ut på turné igjen for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den. Hun lover nok en gang en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av.