• Billetter

  BILLETTTYPE  ord. pris
  FESTIVALPASS, 2 DAGER 1550,00 t.o.m. 24/12
  FREDAGSPASS  
  LØRDAGSPASS (OVER 16 ÅR)  
  LØRDAGSPASS - BARN (3 - 15 ÅR)   
  VIP FESTIVALPASS, 2 DAGER (20 ÅRS ALDERSGRENSE) 2450,00 t.o.m. 24/12
  VIP FREDAGSPASS (20 ÅRS ALDERSGRENSE)  
  VIP LØRDAGSPASS (20 ÅRS ALDERSGRENSE)  
  * Billettavgift fra Ticketmaster tilkommer.  
     
  EARLY BIRD | FESTIVALPASS, 2 DAGER  1390,00
  EARLY BIRD | VIP FESTIVALPASS, 2 DAGER  2390,00
  DAGEN DERPÅ BILLETT UTSOLGT


  KJØP BILLETT HER


  Ledsagerbevis
   
  Vi aksepterer ledsagerbevis på ordinære billetter, men ikke på VIP billetter. Ledsagerbevis må fremvises og det gjelder for én ledsager som må registreres hos oss i forkant av festivalen. Utskrift av registreringsskjema må fremvises ved båndpåsettingen. Dette for å være garantert plass på festivalen da det er begrenset antall.

  Registrering av ledsager må gjøres digitalt og kan gjøres her

  Aldersgrense
  Fjordfesten har fri aldersgrense, men det er legitimasjonsplikt ved inngangen. Det vil være alkoholservering inne på området, og mindreårige som blir observert med alkohol vil bli fratatt festivalarmbåndet og umiddelbart bortvist. Det samme gjelder personer som overlater alkohol til noen under 18 år.

  Vi har egne barn- og ungdomsbilletter til salgs for lørdagen. Disse er gjeldene for barn fra 3 til og med 15 år! Barn under 3 år er gratis. Det er også viktig å opplyse om at utover kvelden så er dette en fest for voksne. Skal barn (under 16 år) være på området etter kl 18:00 må de være i følge med voksne.

  Endringer kan forekomme. Kjøpte billetter refunderes ikke på grunn av endring i programmet.

  Det er ikke tillatt med videreformidling av billetter til høyere pris enn pålydende. Kjøper du billett av andre privatpersoner kan vi ikke garantere at du kommer inn på område, da billetter kan være falske eller kopierte. En billett kan kun scannes en gang.
  Vi ønsker dere alle en riktig fin festivalhelg!

  Advarsel mot privat billettsalg
  Vi registrerer aktivitet på det private billettmarkedet. Den siste tida har vi fått henvendelser fra flere som har blitt forsøkt svindlet. Dette skjer dessverre før hver festival. Mest beklagelig er at vi må avvise, fordi de har betalt for ugyldige billetter på svartebørs. I tillegg betaler en del penger til private «selgere» for billetter de aldri får tilsendt. 

  Noen råd
  Husk at den unike strekkoden er det faktiske adgangstegnet på billetten. Denne kan kun benyttes en gang, og eventuelt andre billetter med samme strekkode vil ikke være gyldige. Derfor må du aldri dele bilder av billettens strekkode med andre eller i sosiale medier.

  Om du ikke rakk det ordinære billettsalget, advarer vi spesielt mot å kjøpe av folk du ikke kjenner og stoler på. Skal du kjøpe billetter privat, bør du sørge for å være helt sikker på hvordan du får tak i selger om det skulle oppstå problemer. HUSK, det er forbudt å selge billetter til mer enn pålydende i Norge.

  Kansellering av enkeltartister. Om én artist må utgå fra dagsprogrammet refunderes ikke billetten.  Vi tar forbehold om endringer i festivalprogrammet.

   

  KJØP BILLETT HER