02-03
AUG.
2024
Blue box graphics
KJØP
BILLETT
Yellow box graphics
02-03 AUG. 2024
KJØP BILLETT
 • OM FJORDFESTEN

  Fjordfesten er en musikkfestival midt i Sandefjord sentrum. I to dager fyller vi Badeparken med gode konsertopplevelser og høy sosial faktor.

  Fjordfesten er en folkefest i Sandefjord hvor barn, ungdom og voksne kan kose seg sammen. Vi jobber alltid med å forsterke konseptet, og er stolte over å ha skapt en fantastisk kulturtradisjon i byen vår. Fjordfesten er først og fremst masse god musikk, men selvfølgelig legger vi opp til en total festivalopplevelse. På området er det flere konsepter du kan lese mer om nedenfor. 

  VIP
  På VIP-området har du muligheten til en helt unik festivalopplevelse. Du får tilgang til telt, uteområde med sitteplasser, stillase og egne toaletter. Det er utvidet tilbud i baren. 20 års aldersgrense.

  Dette er inkludert i VIP billetten:
  • Tilgang til eget uteområde
  • Tilgang til telt
  • Noen sitteplasser, men ikke til alle
  • Egne toaletter
  • Utvidet tilbud i baren

   

  FJORD | SPISERIET
  Festivalmat er en viktig del av festivalopplevelsen, og takket være alle våre mataktører på Fjord|Spiseriet kan vi tilby et bredt utvalg av mat fra alle verdens hjørner. Vi vil etter hvert som aktørene faller på plass presentere de her. 

   

  VINBAR
  I vinbaren sørger vi for at festivalgjengerne får skikkelig god vin. De siste årene har vi hatt vinbar, etter stadig etterspørsel etter god vin. Dette har blitt et veldig populært området, hvor du kan sitte på bord og benker å nyte noen litt edlere dråper enn på resten av festivalområdet.  

   

  BEACH-BAR
  Beach-baren har de siste årene vært en kjempe suksess, og det skal det bli i år også. DJ’ene vil i fantastiske omgivelser lage god stemning når det er pause på scenen.

   

  DRINK-BAR
  Dette området er blitt en store hit, dette er i det store beduinteltet til høyre for hovedbaren, og det er virkelig verdt et besøk. Her lager DJ Westergren full trøkk, så her er det mulighet for allsang og dans mellom slaga.

   

  FJORDTIVOLI
  Fjordtivoli starter fra dørene åpnes kl. 13:00 med aktiviteter, som fotball, ansiktsmaling, fiskedam, fotballdart og flere leker for de minste. I tillegg blir det underholdning fra scenen.