02-03
AUG.
2024
Blue box graphics
KJØP
BILLETT
Yellow box graphics
02-03 AUG. 2024
KJØP BILLETT

Delara

Delara

I fjor erobret artisten Amanda Delara toppen av hitlistene med sin personlige tolkning av den svenske låten «Josefin». Hennes pianocover av låten har nådd imponerende 1,4 millioner visninger på TikTok og låta klatret raskt til toppen av hitlistene både i Norge og Sverige. 

Amanda Delara fikk sitt første gjennombrudd i 2017 med debutsingelen «Paper Paper» og «Gunerius» remixen, og siden den gang har hun kontinuerlig begeistret publikum med både engelsk- og norskspråklig musikk. 

Hennes norskspråklige EP "Et lite stykke Norge", utgitt i 2020, har til og med hatt tekster inkludert i læreplanen på videregående skoler i Norge. Singelen «Nå er det oss» fra EP-en ble også nominert som årets låt på P3 Gull. Året etter opplevde Delara suksess på de europeiske hitlistene med låten «Checka», et samarbeid med den sveitsiske superstjernen Loredana. 

Siden sitt gjennombrudd har hun stått på store scener både nasjonalt og internasjonalt, og har delt scene med verdensstjerner som Dua Lipa, Khalid og Young Thug. Med en stadig voksende karriere og en unik evne til å formidle følelser gjennom musikken, er Delara definitivt en artist som fortsetter å imponere og inspirere sitt publikum og til sommeren kommer hun til Sandefjord. 

VG skrev i sin anmeldelse av hennes album: «Amanda Delara album debuterer med ambisiøs pop som puster Karpe i nakken.» Vi gleder oss til å få Amanda Delara på Fjordfestenscenen til sommeren.