02-03
AUG.
2024
Blue box graphics
KJØP
BILLETT
Yellow box graphics
02-03 AUG. 2024
KJØP BILLETT

Hellbillies

Hellbillies

10 år siden sist!

Hellbillies var en suksess helt fra starten av i 1990 med hitlåter, godt platesalg og mye folk på konsertene. Kunststykket deres er at de har klart å holde seg i det øverste sjiktet i norsk musikk gjennom alle disse årene. De har levert en lang rekke hitlåter, 17 plateutgivelser som alle har solgt til gull, og de har spilt flere tusen konserter over absolutt hele landet. Anerkjennelsen har kommet i så mange former. Blant annet har de mottatt «Hedersprisen Spellemann», «Årets Spellemann» og «Årets plate». I tillegg har de en rekke strålende anmeldelser av både plater og konserter å se tilbake på.

Hellbillies har blitt hedra og respektert for sin evne til å smelte sammen amerikansk og norsk musikktradisjon, men likevel med et særpreg, slik at det aldri er noen tvil om at det er Hellbillies du hører. De i høyeste grad stilskapere innen norsk musikkliv. Med låter som «Den finast eg veit», «Ei krasafaren steinbu» og «På Ål stasjon» utvikler konserten seg raskt til allsang hvor publikum tar over mikrofonen.

Til tross for all denne suksessen gjennom alle disse årene fortsetter de å arbeide hardt hver eneste dag. Det indre drivet, behovet for å skape og å uttrykke seg er det viktigste motivet for å holde på. Hvem vet, kanskje det er nettopp det som er hemmeligheten bak suksessen over så lang tid og grunnen til at det fremdeles er mye energi hver gang de entrer scenen.