02-03
AUG.
2024
Blue box graphics
KJØP
BILLETT
Yellow box graphics
02-03 AUG. 2024
KJØP BILLETT

Samarbeid for Sandefjord


Gode samarbeidspartnere gjør Fjordfesten til et åpent og allsidig kulturarrangement i Sandefjord. Vi har i en årrekke hatt lojale sponsorer, som sammen med oss løfter festivalen til en musikkfest for alle.


Vi er opptatte av at samarbeidet skal gå begge veier, og jobber hele tiden for at sponsorene skal føle seg ivaretatt i konseptet vårt. Fjordfesten er viktig for hele Sandefjord. Den trekker folk til sentrum, skaper aktivitet utover festivalområdet og er med på å styrke kulturlivet vårt.

Våre verdier er nær, skapende, gøy og ansvarlig, og basert på disse skal vi skape positiv vekst, og ikke minst gode opplevelser, for alle som deltar på Fjordfesten.

En stor takk til våre flotte sponsorer som hjelper oss med å skape årets sosiale høydepunkt i Sandefjord!

Er din bedrift interessert i å vite mer om sponsorroller for Fjordfesten?
Kontakt oss på post@fjordfesten.no eller 982 913 26.

Sagt om samarbeid med Fjordfesten:

"Hvaltorvet Kjøpesenter har hatt et sponsorsamarbeid med Fjordfesten i en årrekke, og er veldig fornøyde med utbyttet og oppfølgingen fra festivalen. Fjordfestens verdier passer godt med våre kjerneverdier, og deres tilnærming og posisjonering i markedet har mye til felles med våre fokusområder. Det er viktig for et godt samarbeid, og festivalen strekker seg langt for å etterkomme våre ønsker".
Geir Ellefsen, senterleder, Hvaltorvet kjøpesenter

”SpareBank 1 BV har fokus på at Sandefjord skal være en god by å bo og jobbe i, og derfor er det viktig med et rikt og mangfoldig tilbud for kultur og idrett. Vi ser det som et samfunnsansvar å bidra til dette, og støtter kulturlivet, idretten og andre foreninger/lag med millionbeløp hvert år. Fjordfesten er en familievennlig festival, som hvert år bidrar til at publikum får oppleve nasjonale og internasjonale artister for store og små. Fjordfesten er med på å verdiøke trivselen i Sandefjord, helt i tråd med bankens ønsker. Nettopp derfor er det helt naturlig for oss å støtte Fjordfesten, år etter år.”
Roar Kaupang, sponsor- og eventansvarlig, SpareBank 1 BV

”Fjordfesten bidrar til yrende liv og god stemning i Sandefjord.
Vi er stolte av å bidra til en folkefest for både store og små – Sammen for Sandefjord!”
Morten Fon, administrerende direktør, Jotun